Élményfestő Műhely Workshop

banner
FESTŐ WORKSHOP HELYSZÍNEK:

 • Rendezvényre helyszíni kitelepülésselelőzetesen egyeztett időpontban, egyedi ajánlattal

  Ajánlatot kérek

 • A.P. Művészeti galéria és alkotóműhely Kapolcs, a Művészetek Völgyében.
  (Veszprémtől 20perc autóval.)
  Előre egyeztetett időpontban, egyedi ajánlattal.
  Maximum 15 fős csoportot tudunk fogadni (felnőtt vagy gyermek csoport)

  Ajánlatot kérek

 

Hogy hogyan zajlik a művészeti festő workshop tréning?

A festő workshop önismereti, közösségépítő, önbizalom fejlesztő, inspiráló program. 
Festhetsz és részt vehetsz egyénileg, vagy barátokkal, családtagokkal is!

Melyik művészeti stílus áll hozzád közel? Választhatsz kort, témát, színeket, hangulatot, de festőművészt is!

festő workshop

festő tábor

 

A Workshop-on egy kisebb bevezetővel kezdünk,melyben közelebb kerülnek a résztvevők a művészettel, az alkotó folyamattal, a színekkel, és könnyed zenével segítjük a ráhangolódást, a pozitív hangulatot, ( amennyiben a résztvevők nyitottak rá, 10perces relaxációval ). A képet vászonra, akril festékkel készítjük, mely vízzel oldható és gyorsan szárad. Minőségi anyagokkal, professzionális szakmai instrukciókkal és készséges hozzáállással dolgozunk,hogy kreatív és vidám légkört teremtsünk.

Az alkotáshoz semmilyen rajzi vagy festészeti tapasztalat nem szükséges, bárki el tudja készíteni, ebben kidolgozott szakmai instrukciókkal segítünk.

A festő tréning egy felépített alkotási folyamat, melynek produktuma konkrétan vagy egy – közösen készített – festmény, vagy – egyénileg elkészített – festmények.

festő tábor workshop

 

 

 

 

 

100% pozitív élmény

100% egyedi alkotás

100% professzionális eszközök

100% képzőművészeti szakmai vezetés

100% elégedettségi garancia

csapatépítő alkotótréning01A festőműhely workshop-on résztvevők létszáma mcsapatépítő alkotótréning08in. 10 fő, a program általában 3-4 órát vesz igénybe, folyamatos szakmai vezetéssel.

 

Minden eszközt biztosítunk,(állvány, vászon, ecset, festék, kötény stb.)

A festés élménye, és  maga a festmény is tökéletes ajándékként szolgálhat család és barátok számára is.
Díszítheti az irodát, akár az egyénileg alkotott, vagy a közösen készített festmény.

festőműhely workshop témáját, és az alkalomhoz illő program felépítését, a rendezvény programjára alakítjuk.

Privát rendezvények felnőtteknek, gyermekeknek
Születésnapok
Csapatépítő tréningek
Céges rendezvények
Workshopok

A közösen készített festmény a lakás, a gyerekszoba vagy épp az iroda látványos díszítő eleme lehet.
Az alkotóműhely foglalkozásai családi események, születésnapok, csapatépítő tréningek alkalmával is lehetőséget ad a közös alkotásra! A jó hangulatú közös festést garantáló programokat szabadon megválasztott, külső helyszínen is megrendezzük, legyen szó gyerekzsúrról, munkahelyről, vagy éppen borospincében tartott munkahelyi workshopról.

csapatépítő alkotótréning_65Csapatépítő tréningek, Festő Workshop  alkalmára kidolgozott festészeti, művészeti foglalkozás vezetése!

A festmény elkészítéséhez nem szükséges rajz- vagy festészeti tapasztalat, az elkészült alkotás a program végeztével a lakás vagy az iroda legszebb dísze lehet, amely bármikor képes felidézni a festés során szerzett pozitív emlékeket!

Egy alkotást készíthet közösen egy csoport is. Ilyenkor egy nagy méretű kép készül, a technika feszített vászonra, akril festékkel ( vizes alapú, gyorsan száradó festék) dolgozunk. A téma egy híres alkotás egyedi másolatának elkészítése. A kép elkészítését festőművészi szakmai vezetéssel segítjük, hogy a sikerélmény garantált legyen!

csapatépítő alkotótréning

Készítheti egyénenként is mindenki, ugyanazon híres kép egyedi másolatát. A csoportos alkotás során egyforma képek készíthetők, mindenkinek ugyanazon mű elkészítésére biztosítjuk a professzionális szakmai és technikai hátteret, hogy ne különbözzön a nehézségi fok, és mindenki egyformán tudjon haladni, így a sikert közösen élik meg az alkotók! Az egyedi híres alkotást mindenki a saját szobájában akaszthatja falra!

csapatépítő alkotótréning14csapatépítő mandalaKözös alkotás során elkészíthető egy nagyméretű festmény, vagy akár egy óriás mandala is. Bármily hihetetlennek is tűnik, de egy ilyen csodás kép is lehet majd az irodád, munkahelyed vagy otthonod falán! Mindehhez komoly és professzionális szakmai és technikai segítséget adunk!

 

Árajánlat kéréséhez küldjük a választható festmények katalógusát is.

 

AJÁNLATOT KÉREK: 
muveszetkozpont@gmail.com

Püspök Anita

festőművész, művészetterapeuta, művészeti vezető

+3620 2917632

anita püspök

http://www.art.info.hu